Meny
Kundvagn

Om oss på vaktutrustning.se

Vår säkerhetsbutik är belägen på Krusegatan 26 i Malmö med bra förbindelser såväl med eget fordon som med kollektivtrafiken.Vi har öppet alla vardagar mellan klockan 10:00 och 15:00 samt lördag mellan 10:00 och 14:00.

I butiken finner du alla former av skyddsutrustning med inriktning på väktare, ordningsvakt, skyddsvakt, parkeringsvakt.

Förutom uniformer och säkerhetsutrustning säljer vi säkerhetspaket i form av kameror, larm mm. Paketen är anpassade så att man via plug and play system själv kan utföra montage och driftsättning. Ring oss för mer information.

Vi säljer kvalitetsprodukter till bra priser. Alla våra produkter är testade och kvalitétssäkrade och våra uniformer följer Rikspolisstyrelsens krav och direktiv.

Vår kunniga personal i butiken har många års erfarenhet av bevakningsbranschen, vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg med att handla hos oss och med att du alltid får rätt produkter till rätt pris.

Du kan besöka oss, titta på och prova våra produkter eller beställa via nätet. Vi har det mesta hemma och det som inte finns på hyllan tar vi beställer vi snabbt hem på bara någon dag.


Välkommen att handla hos oss på vaktutrustning.se